Erup Pop the Bottle
Ice Riddim
Produced by DIGIPLAY RECORDS
Intro
Swiftly.. You know its E to the R representing
And we love to pop the cork
Make it leak to the roof
And me a say, we nuh roll loose
Chorus
Pop the Bottle, yea
On the plane, on the train
Man pop the bottle in the rain
Girl a call mi name
When mi pop the bottle, yea
On the lane, even pon the main
Verse1
Yea, Man wake 11: 45 and fresh
Jump inna the 745 and Gas Pedal Flooring
This is how mi ride
When mi pull up a the party yo
The party live and
Mi don Black Label Urgently
Have the place lockdown
Like a state of emergency
Kick back and smoke
Quarter pound make me girl them see
Them smile and mix the Johnny with the Hennessy
A the craziest thing mi ever see
Yea Yea, when man a pop it pon the plane
When the plane land,
it popping through mi vain and through mi brain
mi never hear when immigration call mi name
Cause mi f****, am burning like a ball of flame
Chorus Repeat
Verse 2
When the cork pop, them think a firearm
Champagne deh pon the Ice a chill
mi naah guh keep it warm
a my style, make pure gal a swarm
so them get wild, you waan fi hear how gal a gwaan
A push it pon mi, you waan fi see how gal a gwaan
From the club to mi place, so yuh know wha aggo gwaan
The amount a cork we pop fi the night
Gal tell mi say, she keep it tight and right fi me
She naah stop perform
Verse 1 Repeat
NOW AVAILABLE ON ITUNES
Link http://itunes.apple.com/us/album/ice-riddim-for-the-dancehall/id385456595
For bookings, drops and dubs EMAIL: digiplayja@gmail.com