Topic: I know how to make Crazy Money Online

I know how to make Crazy Money Online

Yo da ting ya maaadddd. If you heard of facebook and google and if you know dem have most a di money on the internet and dem nah gi we none, well this company just come an dem a pay people fi join dem. An mi nah talk bout no likkle money neither. Check out my youtube channel here http://www.youtube.com/bannersbrokergroup for proof. and go to http://www.bannersbrokergroup.co.uk and sign up for free to get more info. 

Chuss me a Maaadddd ting and money a run like water.

Join an me a go personally show you how you can mek yours also.

Attachments

Up 2 Da Timely

Icanseeyou387917.jpg

MZ Gaza General
obeahsuperkick

FI   QUIT   DAT   NUH   FIT.... LIKE OJ SIMPSON 1ST GLOVES

Awful are you a fool or what youth?

Up 2 Da Timely

Icanseeyou387917.jpg

lol dubwize a joke wi a run yute lighten up

6xuaag.gif2na4pw4.jpg

Yeah but da someting yah a no joke bedrin, a serious ting an im just sharing some knowledge

Up 2 Da Timely

Icanseeyou387917.jpg

MZ Gaza General
waaan some dub....we wize aready

FI   QUIT   DAT   NUH   FIT.... LIKE OJ SIMPSON 1ST GLOVES

How much have you made or you just starting out?

Man you like a real joker you noh. You have time pon you hand youth?

Up 2 Da Timely

Icanseeyou387917.jpg

Ive been in there little over 2 weeks, but i know people personally who has been making money. Anyway prvt message me i have a Prvt question to ask

Up 2 Da Timely

Icanseeyou387917.jpg

Prvt message me admin. i have a question to ask you

Up 2 Da Timely

Icanseeyou387917.jpg