Well here come the thing call Movin Feva
We nah run leff it, run run it
We just a run it
So weh yuh seh mi singa
(Charlie Pro)
A wi dem fraid a Jamaica(uh!)
Dem seh di sun too hot
Di side of di equator
Yuh nuh see di whole world nuh stop watch Jamaica
Hey, dem seh dem love how wi dress
Love how wi talk, dem love the flava(hey!)
Whether food fashion or music, a we run it, a we run it
Hey whether sports, or academics, a we run it, a we run it
Yes we reach inna culture, full up of history we run it, we run it
And if a trial and tribulation, we must overcome it, a we run it
Hook:
Whoa!
Noweh nuh, noweh nuh betta dan yard
A mi nuh fraid fi talk suh
A mi nuh shame fi talk suh
I've been many places and seen many faces
Mi know yuh listenin mi know you love yuh country
Still, noweh nuh betta dan yard
Coffee
At Blue Mountain Peak
And if a sports, we got the fastest feet
And if a music, Bob Marley dweet
Reggae Rocksteady and lock the street
Come a Jamaica weh the wata sweet
Mineral fountain mek you feel unique
Friends gather round while the sun a beat
Oonu come a Jamrock we show yuh how wi dweet
If a food fashion or music, a we run it, a we run it
And if a sports, or academics, a we run it, a we run it
Some a di prettiest ladies weh yuh eva seen, we run it, a we run it
Hey with determination and ambition, we must overcome it, a we run it
Oy!
Hey, a mi nuh shame fi talk suh
Wi likkle but wi tallawah
Born leada wi a nuh followra
We stand out inna di crowd, so dont have nuh doubt
Jamaicans inna di area
Whether yuh natty, a yuh love go church
A yuh ??, a yuh still a search
Yuh cyan stop wi, a just suh wi work
Out of many one people
Hey whether food fashion or music, a we run it, a we run it
Hey whether dancing a just groovin a we run it, a we run it
Some a di nicest people weh yuh eva meet we run it, a we run it