Topic: MAXWELL-MISS YOU(Lyrics)

MAXWELL-MISS YOU(Lyrics)

Miss u, so muchh

Wonder sometimes if I will see u again

 

Do you, know what it's like

Cause I know what it really feels like

 

When another gone to di morgue

Another to di cemetery

Imagine the pain inna mi heart

Last week one of mi friend bury

 

All know mi cyan believe Ricky dead

Cyan believe Trevor dead

Jah kno it mash up mi head, but waan, give thanks fi life instead mmmm

 

Mi wish yuh did deh yah achieve

Cause a right now a mi and your bredda a build

But, life just not the same

Cause your  memories really still delay

Tears fall like rain

And when the sun come is like it shining invain

Your likkle son name Dean

Seh last night him seen u inna dream and sing

 

Hook:

Oh woohhh only Jah Jah knows

The pain, the grief, love the once undergoes

Aooohhhh woohhh

Only jah jah knows

The pa-a-a-a-ain

 

When another gone to di morgue

Another to di cemetery

Imagine the pain inna mi heart

Last week one of mi friend bury

 

All know mi cyan believe Ricky dead

Cyan believe Trevor dead

Jah kno it mash up mi head, but waan, give thanks fi life instead 

 

Jah know it unfortunate

Cause you neva close to your fortieth

Yuh was a good youth mi cyan figet

But Jah know best him a di architect now

 

Mi hope that u rest in peace

And mi hope di pain and di stress will cease

Pon your coffin mi put di best ??

Di best in the West Indies

 

Hook:

Oh woohhh only Jah Jah knows

The pain, the grief, love the once undergoes

Aooohhhh

ONly jah jah knows

The pa-a-a-a-ain

 

When another gone to di morgue

Another to di cemetery

Imagine the pain inna mi heart

Last week one of mi friend bury

 

All know mi cyan believe Ricky dead

Cyan believe Trevor dead

Jah kno it mash up mi head, but waan, give thanks fi life instead

Posts: 22
best tunee pon da riddim!