Intro: Stash deh Hear di real ting, Stashment records Yuh see wi a guh real hard(yeah) Guh deh guh deh guh deh guh deh gal Guh deh guh deh guh deh gal Guh deh guh deh guh deh You see Cho
Chorus: Inna my house mi have miss world She a get so mad sometimes when she rock and she twirl Me a tell u baby mi waan yuh give do a likkle baby girl Inna my arms believe you will be one of the safest girl Hold hold hold
Verse 1: She a wine and a bend and galang and galang so Come back pon di edge lemme direct you Like a machine gun sound gal mi select you Mi pick you
Mi have miss world Mi see di gal inna mi bed mek mi feel like mi have this world She ??
Mi love when She pedal ???? and siddung pon di bicycle She nuh waan nuttn weh soft like icycle Gyptian a di next bwoy identical Through mi locks mi a play with her nipple world
Chorus: Seh she love when mi give har di twirl Mi nuh treat har like no other girl Because mi tell you Mi feel fi like mi have miss world Inna mi life mi a tell yuh she is my number one, my girl Never leff mi outside fi no another guy in this world My touch my thoughts my thing rock har world She know that she's my Nu-number one
Verse 2: ??girls are my baby ?? dan mercedes Everywhere go they call mi Say Gyptian come pick mi up soon Cause they're waiting Anticipating Wanna see mi coming Cause I'm the man got the real action like this
I just pull dem up And mi fix dem back You see mi drop it hard You see mi drop it hot Mi so mi know this When ??? dat Right deh so You like it, you like it
Chorus: Miss world Inna mi life mi a tell yuh she is my number one, my girl Never leff mi outside fi no another guy in this world My touch my thoughts my thing rock har world She know that that she's my nu-nu-number one, number one
Verse 3: ?? no other man a mek yuh do dat ??? Grab har up a mek yuh turn and twist Face something ?? fiss Mi nuh shub a gal mi seh come fi di hardest stiff Long as life last gal you will memba this And a so mi sweat on go ?? You haffi know
Chorus: Baby have mi miss world And no any any bwoy cant talk about my girl Mi a di only man she a di number one gal in my world She seh she love when time a liff har up I mek she rock and she twirl My number one Nu-nu-number one girl