Intro: Yeahh(Venomous records) Hello mama Fi everyting you have been through inna life(yeah) Just gonna ?? this song want you I let you know that I really appreciate everyting you had taught Mama, yeaa ayy This one , reachin out to mamma Hey yeahhh hey yeaah Cho
Mama seh Son just be wise in life Dont mek no one outta road tek yuh fi fool Hold di faith Mi pickney a try to survive Cause inna dem a times and things a nuh easy It ruff, so mi nah fi waste nuh time Put Jah first inna everyting mi do And have trust, inna myself all the while And focus on the prize A dat she tell mi
HooK: So mi haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi mamma a sigh Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Haffi honour, haffi honour, mammaa rules
Yes she seh Son please nuh pick up nuh gun Cause if yuh do dat ?? your life will done A mi nuh waan fi bury yuh yet mi son So just think positive and just gwaan have fun Then she seh Mi son you know your mamma love you And mi nuh waan nuh one nuttn hurt you So please mi a beg yuh son stay from trouble And try to do di good so blessin reach you So
Hook: Mi haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi madda a sigh Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Haffi honour, haffi honour, mammaa rules yeah
Verse 3: Yes mamma You know seh mi a work hard for it But when di money come all di bills dem take it Cant even pull a one 20 fi buy a one spliff And all mi baby madda weep on money fi buy milk
Mamma Inna farrin nuh easy A mi nuh waan fi rise ?? fi squeeze So mi just buk up a spliff and just easy Cah some dreams weh mi see that nuh please mi, so
Hook: Go mek mi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi madda a sigh Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Go wi honour, go wi honour mammaa rules
Mamma, I love you Mamma, I love you From mi heart I'm singing this one to you, yeah yeah yeah yeah Mamma, your son love you Mamma, a mi love you From mi heart I'm singing this one to you And mi bredrin dem come together
Hook: Go mek mi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi madda a sigh Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Go wi honour, go wi honour mammaa rules