Topic: STEIN-MONEY FRIEND(lyrics)

STEIN-MONEY FRIEND(lyrics)

Uhhh(uhh)
Stein(Stein)
Chimney Records
Watch this
Nuh want dem friendship(uh)
We nuh waan ?? par

Cah nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Right deh so di friendship end
Nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Like movie di friendship end

When you control di dollar sign
You get nuff new friends
When you coin wid di dollar like dollar coin
When yuh a floss
Dem call yuh the boss
Cah when dem aks yuh , yuh nah tell dem anodda time

When you a heavy spender
Yuh love buy every beg a every vendor
Money mek the world spin like a blender
If there'll be a move hard, dutty gran get deh be tender

Yeah when yuh cash a grow like when garden a grow old
Too yuh di leechers dem waan fi hold on
Nuff pretty gal unda yuh arm like roll on
But when di hype and di fame and gold gone,
Dem missin disapper
Cah yuh nah have nuh more bling pon yuh ?? a wear
Big up mi friend dem weh realer dan a name brand store
Fake friend wi nuh waan no more

Cah nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Right deh so di friendship end
Nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Like movie di friendship end

(Yeah)
When yuh have Hennessy and champaigne a splash a ground
Hypocrite a seh di city lock a come
Cah dem love yuh when yuh buss like a bullet from a shotta gun
Especially when like Usain cash a run
Everybody want to be yuh best friend (best figures)
When the figures in your bankbook extend
Dem a shake dem head and a seh let's spend(spend it off)
You have more when yuh used to have less friend
Everybody waan fi be your ??
When yuh know only mek it rain you mek it storm like Ivan
Dem nuh real like yuh diamond
Dem fi stay far like Jamaica to Thailand

Cah when yuh money a fall
This is no longa fi yuh world
If dem rate yuh fi diamond and fi yuh pearl
Your girls is no longa fi yuh girl
Cah she neva independent like Neo girl

Cah nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Right deh so di friendship end
Nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Like movie di friendship end

Verse 3:
Money mek di world go round(mek the world go round)
Dem treat yuh the best(come praise yuh)
When yuh have money
Money mek yuh run the town(like the sheriff)
Dem treat yuh the worst
When you dont have money

Cah nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Right deh so di friendship end
Nuff a dem a money friend
Only when yuh have money yuh see dem
When yuh a whole it fi spend
When yuh money done yuh nah go see dem agen
Like movie di friendship end

Stein a represent
Representin' Chimney Records, ahhh
Shameless, we nuh play
We nah ramp with money friend
We nah par wid dem
Nuff a dem a money friend
Dem nah see yuh, dem nah see yuh, when yuh poor
But when yuh rich and have money yeah
Dem waan run in

Nuff a dem a money friend