Intro: Uhmm Caldhino(Caldinho,Caldinho) Woohhhhhh ohh F**** Dog We tired now fi suffa Waan get outta this gutta, yeah Cause mi cyan even afford di bread, much less di wata But
Chorus: Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi cyan take care of mi family Mamma waan son rise so she proud of me yeah Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi can take care of mi family What a joy fi si mi friends and mi girl happy
Verse 1: Seh mi would ??? no more yeah Nah fi fret both hungry no more yeah All mi a pree now a just fi go tour weh Black couple a shoes and mek couple of dough yeah In these times yo you gotta be strong Dem will nyam yuh dung just like ?? Jah bless di likkle weh mi have in my palm Have mi reman poor, but mi haffi live on yeah
Chorus: Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi cyan take care of mi family Mamma waan son rise so she proud of me yeah Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi can take care of mi family What a joy fi si mi friends and mi girl happy
Verse 2: Not a day when mi madda nah fi work agen My fadda retire so him head it nah go hurt again Mi wish mi bredda coulda rest come back to earth agen So wi can share this wealth together yeah Yuh haffi be careful how you mek yuh decision In these very hard times call recession More time mi frustrate mi and gimme depression Depression, but mi nah go rise up nuh big weapon
Verse 3: Mi know di fadda have a plan fi mi That's why him inspired di song to mi Noo him nah go fail I Noo him nah go fail So mi know mi ago survive yeah(a go survive) Him a go keep things alive yeah Hoping for betta days So right now mi nah stop pray
Outro: Yo(yo) Focus yuh know Dont be bogus nuh Do good and good would follow you Yuh a see me Work to what a dream and come through Tell it to dem