Intro: Puff puff pass Puff puff pass Hey Liquid a weed mi waan You fi puff puff pass Puff puff pass A Jah Vinci, out clearr
Chorus: I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my wa-ay I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my waa-ay
Verse 1: Seet ya know ?? ganja farmer and think mi nah go fight it Mek dem know seh up a station mi a go li-iight it See mi with mi weed Jah gi mi tell mi I'm not on the right feet Hear dem gas and dem a chase and ignite it Well it's the healin of the nation Made from creation Shoulda have a special stand fi pass immigration Need fi elevation Gimme meditation Cure all di sick without the medication mi know
Chorus: I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my wa-ay I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my waa-ay
Verse 2: Have a plan to mek di plan free Inna every shop and supermarket you will see Everyweh yuh tun, a spliff will be Sell more than Digicel and be free Because it Portia get a grabba spliff from Bruce, get a chalice Dem done with di war, and dem done with the?? Fulfill dem promise Dem wont be to godness And some to the Queen inna di valley
Verse 3: With di weed With m Mi nuh wanna nuh cigarette, a mi nuh waan nuh ?? strictly High grade it fi mek mi eye dem bleedin So gimme di portorica a mi need I'll smokin weed and a smoke a lot I have my chalice a deserve coconut ???? Makin smokin di ??? And di man weh try ?? A herb mi waan