I got to mek it I got to mek it I got to mek it yeaaa ayy It's been so long It's been so long And I'm still waiting
Verse 1: A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp A from dem the time di man a real musician Mi neva rob nobody neva steal mi neva ?? Thats why wi step out, so strong
We see seh dem funny in these times Nuff a try go round mi but wi si di signs But I'm stickin to the pen and the paper To find di medz for me, to string these rhymes
And although mi neva eva get di green light I've been dreaming , for it feel like Well I make it, I got to make it I got to make it
Chorus: A full time unno gi wi a bly Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life Gi wi a bly(bly) Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life
Verse 2: Every ghetto youth Waan respect too Fly out inna private jet too Buy mamma house and ?? mamma check too When wi ?? and wi stress all di street we a pest too So watch it mek wi step through And tek di stage becah we nah go get boo When we try fi best wi can Nuh crush wi like a Pepsy cyan Just mek di song
Chorus: And gi wi a bly(bly) Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life Gi wi a bly(bly) Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life
Verse 1: A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp A from dem the time di man a real musician Mi neva rob nobody neva steal mi neva ?? Thats why wi step out so confident inna wi brand A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp A from dem the time di man a real musician Mi neva rob a soul wi neva steal mi neva ?? Thats why wi step out