Topic: JAY MCKAY AKA DREAMA-GI WI A BLY(lyrics)

JAY MCKAY AKA DREAMA-GI WI A BLY(lyrics)

Dreama
Inna Mi House Music

I got to mek it
I got to mek it yeaaa ayy
It's been so long
And I'm still waiting

A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp
A from dem the time di man a real musician
Mi neva rob nobody neva steal mi neva  ??
Thats why wi step out, so strong

We see seh dem funny in these times
Nuff a try go round mi but wi si di signs
But I'm stickin to the pen and the paper
To find di medz for me, to string these rhymes

And although mi neva eva get di green light
I've been dreaming , for it feel like
Well I make it, I got to make it
I got to make it

A full time unno gi wi a bly
Cah wi waan share di joy
A long time wi a try
I got to make something, I got to make something
Of my life
Gi wi a bly(bly)
Cah wi waan share di joy
A long time wi a try
I got to make something, I got to make something
Of my life

Every ghetto youth
Waan respect too
Fly out inna private jet too
Buy mamma house and ?? mamma check too
When wi ?? and wi stress all di street we a pest too
So watch it mek wi step through
And tek di stage becah we nah go get boo
When we try fi best wi can
Nuh crush wi like a Pepsy cyan
Just mek di song

And gi wi a bly(bly)
Cah wi waan share di joy
A long time wi a try
I got to make something, I got to make something
Of my life
Gi wi a bly(bly)
Cah wi waan share di joy
A long time wi a try
I got to make something, I got to make something
Of my life

A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp
A from dem the time di man a real musician
Mi neva rob nobody neva steal mi neva  ??
Thats why wi step out so confident inna wi brand
A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp
A from dem the time di man a real musician
Mi neva rob a soul wi neva steal mi neva  ??
Thats why wi step out

Chorus