Topic: DELUS-STICKY A ROAD(lyrics)

DELUS-STICKY A ROAD(lyrics)

Uh ohhh ohohhh
Hey

Right ya now we sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it
Hear mi tell you
Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it

You haffi watch yuhself when yuh walk in the streets
Cause dem youth ya as dem possessed by di mark a di beast
Fi tek a life it a delete
Too much of mi breddas and sistas dem a rest in pe-eace
It really really ruff out deh
Bills a raise and hungry belly nuff out deh, yeah
Weh yuh think a go be di youth dem reaction
Until dem get satisfaction

Hook:
So mi a pray to di Messiah
Neva let the pagans dem hol' my fyah
Guide mi Fadda while I'm on my way
Cah mi nuh sure fi see another day-y-y-yy

Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it
Hear mi tell you
Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it

Listen mi
*la*hd, sweat and tears are shed
From di people dem weh work hard fi mek dem bread
But, some a snake up and a creep up
Wid di tings dem weh heavy and weh full up of lead
Yo, but you cyan mi nuh weak heart
Inna di gideon, yuh haffi be smart
And when you touch di road, yuh best approach wid caution
Cah dat my just be di last one

Hook:
So mi a pray to di Messiah
Neva let the pagans dem hol' my fyah
Guide mi Fadda while I'm on my way
Cah mi nuh sure fi see another day-y-y-yy

Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it
Hear mi tell you
Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it

Outro:
Mi tell you life harda, out there(sticky a road)
People haffi real harda out there(sticky a road)
Nuff youths a die out there
Live mothers and family is kind out there
So it real hard outhere(sticky a road)
People dem a cry out the-e-e-ere(sticky a road)
Di way it sticky a road

Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it
Hear mi tell you
Right ya now it sticky a road
Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky
And di youth dem trigga finga hitch it