Chorus: Right ya now we sticky a road Right ya now we sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it Hear mi tell you Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it
Verse 1: You haffi watch yuhself when yuh walk in the streets Cause dem youth ya as dem possessed by di mark a di beast Fi tek a life it a delete Too much of mi breddas and sistas dem a rest in pe-eace It really really ruff out deh Bills a raise and hungry belly nuff out deh, yeah Weh yuh think a go be di youth dem reaction Until dem get satisfaction
Hook: So mi a pray to di Messiah Neva let the pagans dem hol' my fyah Guide mi Fadda while I'm on my way Cah mi nuh sure fi see another day-y-y-yy
Chorus: Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it Hear mi tell you Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it
Verse 2: Listen mi *la*hd, sweat and tears are shed From di people dem weh work hard fi mek dem bread But, some a snake up and a creep up Wid di tings dem weh heavy and weh full up of lead Yo, but you cyan mi nuh weak heart Inna di gideon, yuh haffi be smart And when you touch di road, yuh best approach wid caution Cah dat my just be di last one
Hook: So mi a pray to di Messiah Neva let the pagans dem hol' my fyah Guide mi Fadda while I'm on my way Cah mi nuh sure fi see another day-y-y-yy
Chorus: Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it Hear mi tell you Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it
Outro: Mi tell you life harda, out there(sticky a road) People haffi real harda out there(sticky a road) Nuff youths a die out there Live mothers and family is kind out there So it real hard outhere(sticky a road) People dem a cry out the-e-e-ere(sticky a road) Di way it sticky a road