Topic: BUSY SIGNAL-INDIAN GYAL(lyrics)

BUSY SIGNAL-INDIAN GYAL(lyrics)

A wonder
My girl
Yuh a indian(yuh a indian)
Chat to me(chat to me)
Baby

Wine like a gypsy gyal
Weh yuh get da wine deh
Wine like a gypsy gyal(gyal)
(Talk to me)
Wine like a gypsy gyal
Gyal, hotthead, guess wah

Mi love they way yuh wine yuh waist mamma
Yuh a lock down the place mamma
Sexy look pon yuh face mamma
Cause a yuh a lead inna di race aright then
Wah day mi a par wid a indian gyal
She seh
(ahh ahh)
Mi know she get di signal
Di way she wine the waistline nuh normal
So mi tek her to mi place and she a scream out and a seh

(ah ah ahhhhhhhh)
She a mi cute likkle indian
Indian gyal
She wine her waist like a genie, and a pree mi
Talk to me
She scream out
(Talk to me)
Indian gyal
(Sing to me)
Indian
Yeah

Gyal
We dung deh ya mek mi tell yuh what yuh do
Yuh fi wine mi , while mi fi wine you
The way she move the waist and she mek up
She a do things your girl cyan do

Yo da gyal a bad but mi neva really fear her
She pull mi closa even though mi dont deh near her
The way she wine up on me
Har body a call mi
She whisper inna mi ears fi mi hear har, she seh

ah ahhhhhhh ahhhh
My ?? Indian
Baby girl(sing to me)
She shout, she scream out yeah(talk to me)
Real Apache Indian
Whisper supm inna mi ears

Verse 3:
Ah, gyal
She look like a genie outta bakkle
Face and the shape every man waan fi tackle
Each of dem waan know yuh tabernacle
Gyal yuh full of charm just like a snake yuh a ruckle
But
Baby mi know yuh get di signal
Me mi and mi yard send on di ting gal
Gal cyan study she ?? like Pakistan
When she buss off a wine and a she seh

(ah ahhhhhhh)
Indian
Mi real ??? Indian
Scream out(scream out)
Talk yuh a gypsy gal
Mi real indian, India to pakistan
Any wish part yuh deh inna the nation gyal

Mi love they way yuh wine yuh waist mamma
Yuh a lock down the place mamma
Sexy look pon yuh face mamma
Cause a yuh a lead inna di race aright then
Wah day mi a par wid a indian gyal
She seh
(ahh ahh)
Mi know she get di signal
Di way she wine the waistline nuh normal
So mi tek her to mi place and she a scream out and a seh

(ah ah ahhhhhhhh)
She a mi cute likkle indian
Indian gyal
She wine her waist like a genie, and a pree mi
Talk to me
She scream out
(Talk to me)
Indian gyal
(Sing to me)
Indian
Yeah

Repeat verse 2

Chorus till end