Intro: (The Genius) (I live the thugs life) Uptown(thugs life)Downtown(turn on your lighters) (thug-thugs life) All around, Gully and the trenches (Worldwide) Real gangstas know how it takes to be a thug I dont know bout you, but mi nuh ?? mi a thug You blind If you dont know a thug when you see a thug Gangsta (I live the thugs knife)
Verse 1: Put up yuh hand dem like a knife(knife) Dem fi know we a nuh easy push over Dem unno want we step inna crime(crime) We dollar case drop cross we shoulder(thu-thugs life) Innocent life(life) Nuh real thugs nah tek fi fame Some bwoy fi know, dem nuh fi call up badman name And if dem, waan start now, we nah back from no war Cause only know is thug life(I live the thugs life)
Chorus: They wanna know what thug is Well against they dont know wi They wanna see what thug is Just try overthrow wi
Verse 2: ??? Riverton, Seaview, gimme dem a sneak preview Nuh give wi nuh quiz Nuh who a real thug is Bad from wi a likkle boy dem inna Huggies Before di days of King Jammys and Tubbies Know what a Sluggy is so we sip any ??
She come from no informer cyan terry dem Bare tall up tall up gangsta carry dem From yuh diss yuh d***, badman nuh tek sorry deh Run, if you eva plan fi diss and tell wi sorry Fool
Chorus: They wanna know what thug is Well against they dont know wi They wanna see what thug is Just try overthrow wi
Verse 3: We a real thugs fi life and, dat is foreva Fakers wanna be thugs but they will neva Yuh nah go see a thug and a bug a par together Real thug hustle hard everyday fi mek di chedda Real thugs from di day we enter this earth so I'm a thug by relation we a thug by birth Mi madda is a thuggies and mi fadda rather work Cah bout you a thug you haffi confront wi first, fool
Chorus: They wanna know what thug is Well against they dont know wi They wanna see what thug is Just try overthrown wi