Intro: Baby I got something to tell you(eeeh?) I've cheating on you(Wah?) But this is a girl
Chorus: I love girls that love girls And I want dem in my world I like girls that love girls For livin in a perfect world I've met girls that love girls And I want dem in my world I have had girls that love girls Love girls yeahh ay
Verse 1: It nice when my gal a gimme gal More time mi haffi wonda if haffi mi gal dem You see mi gal a ?? Da gal deh yah go hard she nuh Christian muss a sinner gal(guess wah)
She like half killa a gal and sing a gal She tek out mi Blackberry and she ping a gal dem She have a coca-cola plus har ting gal She willa owna money bling a gal fi wi nuh gal dem
But at di end of di night She still call me I waan come over Seh she have a gal fi mi She have a gal fi mi Seh she have a gal fi mi yeahh mi like har
At di end of di night She still call me I waan come over Seh she look a gal fi mi She have a gal fi wi She have a gal fi mi She have a gal fi wi
Chorus: I love girls that love girls And I want dem in my world I love girls that love girls For livin in a perfect world I've met girls that love girls And I want dem in my world I have had girls that love girls Love girls yeahh ay
Verse 2: Hotthead Inna dem time yah When you see girls with dem girlfriend It's really girls with dem girlfriend And it nuh mek nuh sense yuh curse dem Just try your best as a gyallis and first dem Nowadays gyal a get physical Nuh frighten if a gal tek weh yuh gal dem
From Richie Loop gi har di ting inna di cup She claim she have a crush pon every gal weh she buk up
This girls seh she love girls And she want dem in her world I've met girls that love girls For livin in a perfect world I've met girls that love girls And I want dem in my world I have had girls that love girls Love girls yeaa ayy
Verse 3: Hottheahd, so wah,believe mi now Wah day mi see a gal a eyes mi gal When da tune yah play mi see a gal try splice mi gal Mi nah go criticize But when she long out di tongue ring a try hard hypnotize mi gal I know you think my gal nuh licky licky Cause some gal a move tricky Dem will try fi French fries mi gal A so dem stay Nuff gal a stray but mi check fi dem anyway
Chorus: I love girls that love girls And I want dem in my world I like girls that love girls For livin in a perfect world I've met girls that love girls And I want dem in my world I have had girls that love girls Love girls yeahh ay I love girls that love girls And I want dem in my world I like girls that love girls For livin in a perfect world I've met girls that love girls And I want dem in my world I have had girls that love girls