And I promise to honour har And I respect to honour har And I promise to honour har Every roun'a every corna
Yuh cyan tek mi fi fool Cause mi lady rulee
No one cyan come between us Come on baby
Chorus: Re-ze Wanna take you so far away,far away Let mi tell you bout my love cause I'm here to stay Day by day you for me and mi for you Round the world together like inna honeymoon
Verse 1: Re-Ze Waan fi tek you inna honeymoon Waan fi tek you inna honeymoon Gal you are mi empress, mi really glad fi have you my boo And get up in the morning, when you kiss mi and caress mi A place weh wi lovin , mi sing you na na na na
(Cescojam) Can you be my wifey-wifey-wifey Tek you round di world when di April brighty Put a ringa inna di finga no other shorty You alone, you alone, you alone caress my body
Touch you softly run through yuh hair Wi mek love like a wi dont care Put yuh mind at ease dont fear Cah di love is in the air
Chorus: Re-ze Wanna take you so far away,far away Let mi tell you bout my love cause I'm here to stay Day by day you for me and mi for you Round the world together like inna honeymoon
Verse 2: Re-Ze Mi eva eva treat yuh right Mi neva neva leave you alone Di horizon so wide gyal, when di love a come down I touch di limit with my finga, if the limit is the sky And yuh feel link di seven heaven, with me by yuh side Just live fay by day using our likkle brain Cause nothing last forever even cold November rain
No tears, no pain, nuh play nuh game Dont worry come and know you feel the same Come and know you feel the same
Cescojam
If yuh desire di star, we a go to the space If New York yuh fi par, wi a ready fi place(na na na na na ) London, Paris everywhere wi a race we are lovers from we kiss and embrace
Take my hand and celebratin' God bless that day when we makin'(na na na na na) I love yuh fi real my love a nuh fakin'(na na na na) Di ship just a sail so come on babyyyy