Topic: Re-Ze feat. Cescojam-Honeymoon(lyrics)

Re-Ze feat. Cescojam-Honeymoon(lyrics)

Intro: Cescojam
Gal wi seh fi life

And I promise to honour har
And I respect to honour har
And I promise to honour har
Every roun'a every corna

Yuh cyan tek mi fi fool
Cause mi lady rulee

No one cyan come between us
Come on baby

Chorus: Re-ze
Wanna take you so far away,far away
Let mi tell you bout my love cause I'm here to stay
Day by day you for me and mi for you
Round the world together like inna honeymoon

Verse 1: Re-Ze
Waan fi tek you inna honeymoon
Gal you are mi empress, mi really glad fi have you my boo
And get up in the morning, when you kiss mi and caress mi
A place weh wi lovin , mi sing you na na na na

(Cescojam)
Can you be my wifey-wifey-wifey
Tek you round di world when di April brighty
Put a ringa inna di finga no other shorty
You alone, you alone, you alone caress my body

Touch you softly run through yuh hair
Wi mek love like a wi dont care
Put yuh mind at ease dont fear
Cah di love is in the air

Chorus: Re-ze
Wanna take you so far away,far away
Let mi tell you bout my love cause I'm here to stay
Day by day you for me and mi for you
Round the world together like inna honeymoon

Verse 2: Re-Ze
Mi eva eva treat yuh right
Mi neva neva leave you alone
Di horizon so wide gyal, when di love a come down
I touch di limit with my finga, if the limit is the sky
And yuh feel link di seven heaven, with me by yuh side
Just live fay by day using our likkle brain
Cause nothing last forever even cold November rain

No tears, no pain, nuh play nuh game
Dont worry come and know you feel the same
Come and know you feel the same

Cescojam

If yuh desire di star, we a go to the space
If New York yuh fi par, wi a ready fi place(na na na na na )
London, Paris everywhere wi a race
we are lovers from we kiss and embrace

Take my hand and celebratin'
God bless that day when we makin'(na na na na na)
I love yuh fi real my love a nuh fakin'(na na na na)
Di ship just a sail so come on babyyyy

Chorus: Re-ze
Wanna take you so far away,far away
Let mi tell you bout my love cause I'm here to stay
Day by day you for me and mi for you
Round the world together like inna honeymoon