Topic: Chan Dizzy & J Capri-Nicest Feeling(lyrics)

Chan Dizzy & J Capri-Nicest Feeling(lyrics)

Chan can you ??
Uh uh uh
Russian
Hey yeahhh yeah
A Chan Dizzy(you know it's J Capri yeah)
Mi love the way you grip mi girl
Your body are the nicest in the world
Mi love deh more than diamonds and the pearls
Your body are the nicest in the world

Mi a sit up inna the air gi yuh di right position
Like fi tek harda, a yuh a mi don
Nine to five loving, a mi occupation
A di sweetest sin, what a sensation

Hey
Ti-ti-ti-ti-ti tic like a bomb
K-Kotch it like word inna di flow fi mi song
Bu bu bubble pon its spin like a celing fan
Mek mi, rub down yuh body with lotion

Mek mi turn you on
And kill yuh wid di wine
Bwoy you have mi pon tip it, unno badda tek time
Rub down mi body wid di baby
Set up the music and di candlelight

Gal a you give mi di wickedest slam
To a wi fi married and Russian a be di best man
Gimmie di kitty swing it inna mi direction
One touch mek di sittn' get long baby

Mi love how yuh work mi body baby
You give me di nicest feelin'
The way how you wine you drive mi crazy
You hold mi girl mi not leaving

Inna yuh scheme a tonight mi a come
Ah when mi hold yuh baby dont run
Inna yuh room tonight mi a come
We a love inna di shower pon di bed and di ground

Yo
Thief mi heart like a criminal
When you wine dung slow then yuh bring it up fi mi gal
Yuh body hot like a cheeney gal
Yuh cyan ride pon di bike and yuh style dem original
Mmmmm
Mi like how you hold mi and give it to mi seh
Mi good seh mi good mek mi feelin'
Raise to ?? yuh a bedroom bul-bullet
The way how you wine bwoy, mi love how you please mi
Gal mi love how yuh back it up
When mi sink it deep, yuh a beg mi non stoppin now
Di whole a di lenght fi yuh
Too how di mussle grip, mi dat ting deh yuh nah fi do

Hey
Mi love it when yuh tell mi wah fi do
Seh mi anyway mi not stoppin you
Put mi pon di bed or di sofa
Mek mi hard weighs come over cause

Mi love how yuh work mi body baby
You give me di nicest feelin'
The way how you wine you drive mi crazy
You hold mi girl mi not leaving

Inna yuh scheme a tonight mi a come
Ah when mi hold yuh baby dont run
Inna yuh room tonight mi a come
We a love inna di shower pon di bed and di ground

Mi a sit up inna the air gi yuh di right position
Like fi tek harda, a yuh a mi don
Nine to five loving, a mi occupation
A di sweetest sin, what a sensation

Hey
Ti-ti-ti-ti-ti tic like a bomb
K-Kotch it like word inna di flow fi mi song
Bu bu bubble pon its spin like a celing fan
Mek mi, rub down yuh body with lotion

Mek mi turn you on
And kill yuh wid di wine
Bwoy you have mi pon tip it, unno badda tek time
Rub down mi body wid di baby
Set up the music and di candlelight

Gal a you give mi di wickedest slam
To a wi fi married and Russian a be di best man
Gimmie di kitty swing it inna mi direction
One touch mek di sittn' get long baby

Mi love how yuh work mi body baby
You give me di nicest feelin'
The way how you wine you drive mi crazy
You hold mi girl mi not leaving

Inna yuh scheme a tonight mi a come
Ah when mi hold yuh baby dont run
Inna yuh room tonight mi a come
We a love inna di shower pon di bed and di ground

Repeat verse 2

Chorus