Intro: Chan can you ?? Uh uh uh Russian Hey yeahhh yeah A Chan Dizzy(you know it's J Capri yeah) Mi love the way you grip mi girl Your body are the nicest in the world Mi love deh more than diamonds and the pearls Your body are the nicest in the world
Verse 1: Mi a sit up inna the air gi yuh di right position Like fi tek harda, a yuh a mi don Nine to five loving, a mi occupation A di sweetest sin, what a sensation
Hey Ti-ti-ti-ti-ti tic like a bomb K-Kotch it like word inna di flow fi mi song Bu bu bubble pon its spin like a celing fan Mek mi, rub down yuh body with lotion
Mek mi turn you on And kill yuh wid di wine Bwoy you have mi pon tip it, unno badda tek time Rub down mi body wid di baby Set up the music and di candlelight
Gal a you give mi di wickedest slam To a wi fi married and Russian a be di best man Gimmie di kitty swing it inna mi direction One touch mek di sittn' get long baby
Chorus: Mi love how yuh work mi body baby You give me di nicest feelin' The way how you wine you drive mi crazy You hold mi girl mi not leaving
Inna yuh scheme a tonight mi a come Ah when mi hold yuh baby dont run Inna yuh room tonight mi a come We a love inna di shower pon di bed and di ground
Verse 2: Yo Thief mi heart like a criminal When you wine dung slow then yuh bring it up fi mi gal Yuh body hot like a cheeney gal Yuh cyan ride pon di bike and yuh style dem original Mmmmm Mi like how you hold mi and give it to mi seh Mi good seh mi good mek mi feelin' Raise to ?? yuh a bedroom bul-bullet The way how you wine bwoy, mi love how you please mi Gal mi love how yuh back it up When mi sink it deep, yuh a beg mi non stoppin now Di whole a di lenght fi yuh Too how di mussle grip, mi dat ting deh yuh nah fi do
Hey Mi love it when yuh tell mi wah fi do Seh mi anyway mi not stoppin you Put mi pon di bed or di sofa Mek mi hard weighs come over cause
Chorus: Mi love how yuh work mi body baby You give me di nicest feelin' The way how you wine you drive mi crazy You hold mi girl mi not leaving
Inna yuh scheme a tonight mi a come Ah when mi hold yuh baby dont run Inna yuh room tonight mi a come We a love inna di shower pon di bed and di ground
Verse 1: Mi a sit up inna the air gi yuh di right position Like fi tek harda, a yuh a mi don Nine to five loving, a mi occupation A di sweetest sin, what a sensation
Hey Ti-ti-ti-ti-ti tic like a bomb K-Kotch it like word inna di flow fi mi song Bu bu bubble pon its spin like a celing fan Mek mi, rub down yuh body with lotion
Mek mi turn you on And kill yuh wid di wine Bwoy you have mi pon tip it, unno badda tek time Rub down mi body wid di baby Set up the music and di candlelight
Gal a you give mi di wickedest slam To a wi fi married and Russian a be di best man Gimmie di kitty swing it inna mi direction One touch mek di sittn' get long baby