Topic: Cescojam feat. Re-Ze-Take a lighta(lyrics)

Cescojam feat. Re-Ze-Take a lighta(lyrics)

http://www.youtube.com/watch?v=6SSdnW4MyJ0

Intro: (Cescojam)
Familia
Di system a ill inna???

Aright
A buss di tune yah
Blaze it up!Fyah and flame(Blaze it up, blaze it up, blaze it up)
A dem call mi name Babylon
Yuh a dirty lame yuh kno?
Yo undestand?Hey Re-ze
Tell 'em straight inna dem face
Aright!Dem a virus, a virus yuh zeen??
Yah hear mi now

Chorus: (Re-ze)
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top

Verse 1: (Cescojam)
Tek a lighta
Tek a tek a tek a, tek a lighta
Call di fyah brigade cah fyah haffi risa
Pon di corna, co-co-co-corna
Why you a chat mi Mary and mi Ana
Bun Babylon from I.T.alia to Tijuana
Camouflage yuh skin yuh nuh real green iguana
System deh ya pressure wi, too much informa
Keep the fyah burning, nuh style and pattern

Chorus: (Re-ze)
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top

Verse 2: (Re-ze)
So bless until mi death
Mi nah give cah mi nuh get
Mi really waan fi seh
Hey-hey-hey-hey-hey
A mi nuh waan to see bad people dem a laugh-laugh
A mi dont par to be dem friend cah dem a clap-clap-clap
Dem waan fi take mi life and dem fi set mi trap-trap
Dem turn mi back-back, dem chatty mouth-mouth

(Cescojam)
Finga pon di trigga, mi nah linga, mi nah drink nuh liquor
Mi just chill and hol' a medz cah mi a blaze di Indica
We nuh fighting fi no one a call di investigator
Cause fyah, love and ****ycat a we a penetrate
We nuh fish,we nuh food, a yuh nuh alligator
Cause too much friend a tun mi back like a Judas traitor straighta
Proud of what mi are and mi give thanks to di creator
Who a guide mi pon di bakklefield a nuh assasinator seet yah

(Re-ze) Cescojam
(Blaze it up,blaze it up)
We nuh mek dem talk
(Blaze it up,blaze it up)
Cyan touch di road when wi walk
(Blaze it up,blaze it up)
Dem fi know seh wi a badman, wi nuh skylark
(Blaze it up,blaze it up)
We nuh mek dem talk
(Blaze it up,blaze it up)
Cyan touch di road when wi walk
(Blaze it up,blaze it up)
Dem fi know seh wi a badman, wi nuh skylark
(Blaze it up,blaze it up)

Chorus: (Re-ze)
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top

(Blaze it up,blaze it up)
Keep the fyah burnin
(Blaze it up,blaze it up)
Fireplace burnin
A real fyah brigade
A so we a collaborate
Bless people
Memba good over evil
Memba dat