SOME A UNU MAN LIE LIKE WAH...LIKE D ONE WYCO...GWAN TALK BOUT D GAL INNA UNU DREAMS...DWL WOOIEEEE....ANY WAY...MY "HE TOOK MY VIRGINITY" WAS MOST DEFINITELY DARK AND HANDSOME, BUT NOT ANY MORE, LOL. HIM DID OK...NEVA NO WAH HIM A DO THOU..N POOR MI NEVA KNOW DAT TILL MI BUCK UP PON D REAL DEAL...LAWD GOSH....LOL...NUH REGRET IT STILL CUS MI NO HIM LONG TIME FROM MI A TODDLER AND HIM NUH DIS MI ALL NOW.
the funny thing is i never told her she was my 1st!!
a few years ago i told this next girl my 1st name (they went to the same school dem time) she just keep saying no way no way your 1st was a white gal , i said black white brown chiney indie pu$$y a pu§§y
SINCE U FIRST WAS A WHITE GYAL N U WHITE YU A TRY SEH A YU HAND MIDDLEALLRIGHT GAYFORCE NUTN NUH WRONG WID DAT AT LEAST U NAAH SWITCH......OR MAYB
the funny thing is i never told her she was my 1st!!
a few years ago i told this next girl my 1st name (they went to the same school dem time) she just keep saying no way no way your 1st was a white gal , i said black white brown chiney indie pu$$y a pu§§y
SINCE U FIRST WAS A WHITE GYAL N U WHITE YU A TRY SEH A YU HAND MIDDLEALLRIGHT GAYFORCE NUTN NUH WRONG WID DAT AT LEAST U NAAH SWITCH......OR MAYB
24/7 everyone pon mediazone talk say you nah st8 and a real ting you all way gon pon talk dat must how you get your name FR-om-ASS it you every link 1 gal in your life ill delete my account
A WAH DO GAYFORCEBREDDRIN YU NUFFI FRAID FI TALK SEH A U HAND TEK YU VIRGINITY ENNUH
she was kinda tall n dark neva luk too gud but cuda walk wid stillz n ****y did phattttttttt but n phat! did enjoi mi self...ca mi use a Long Love Condom :)
thick brown girl half indian...cyaan never forget d day me see har riding d likkle bicycle pan d hill..pum pum did fat in dat likkle shorts like 5 pound of luncheon mean squeeze up.....Yeh man me nah play wid all har me fuq from bout 2 am to 5am cuh me did excited nuff.....She live close dem time and me did really young jah know star me wonder weh dat gyal deh now....woulda wah hit dat again she did talk funny too wid a sexc lisp