WHAT WAS THE FIRST CELL PHONE U EVER OWNED

HAD ONE A DEM GRAY PEANUT PHONE WEH C AND W DID A GI WEH LOL
AD THEN MI LOCK A NOKIA "FRIDGE" LOL
AND THEN

THE LEGENDARY NOKIA 3310....THE GREATEST INVENTION EVER

MediazoneFM Disc Joc
First phone a the Sony Ericsson t230 maddest ting dem time deh download polophonic ringtones and clash lol. Had about two. Then change to Sony t310 second maddest thing dem time deh till it mash up. Then mi buy a Nokia flash light then a Sony Ericsson k850 5 megapixel mad ting then a blackberry which always bruk down till I had to run back to the flash light phone but a d sweepstakes one dem time deh if u nuh hve none u nah seh a wrd lol

25isxw3.jpgmaddddddddd

remano. (Mzja Dj) wrote:

First phone a the Sony Ericsson t230 maddest ting dem time deh download polophonic ringtones and clash lol. Had about two. Then change to Sony t310 second maddest thing dem time deh till it mash up. Then mi buy a Nokia flash light then a Sony Ericsson k850 5 megapixel mad ting then a blackberry which always bruk down till I had to run back to the flash light phone but a d sweepstakes one dem time deh if u nuh hve none u nah seh a wrd lol

mad THOUGHT UR FIRST WAS THE cough UMM......lol

1 A DI NOKIA FRIDGE DEM.....

a motorola mi figet wa it name but it wuz a small peanut fone back in 2003

Sony Erickson flip one

NOKIA "FRIDGE"

the motorola peanut shape fone lol lol lol mad

A nokia 3310!back in 2000 or 2001 when I was in 1st form... Maddest phone ever...took it out of a pool of water one day and open it up in d sun to dry...good as new in a couple hours...i swear

I aLwAyS tElL tHe TrUtH eVeN wHeN i'M lYiNg

lmaomad Me did ave D Nokia 3310 with Digicel written infront it......Me member one time me ave it inna me pocket and bade whole day wid in in sea water.....When me reach home and check dat me put it pan d dog kennel fi dry and next day working again mad me still ave it deh wid all me old numbers and it working like new mad

nokia5110camera.jpg