That's what I said too... some people jus don't understand the concept and the bigger picture. I don't support the way of life but i'd make the same move as he did if I wanted to get some where.
Nok you will never get it because you have a different up bringing.....A man nah fi sell out himself or him belief fi nutn....Thats how me raise and me nah compromise me morals fi tour, or passport or money
If you can sell out yuh morality fi VISA u can as well sell out yuh ba.tty fi a couple thousand dollar
Bounty No Sign it, Mavado no sign it, Ele no sign it, Busy no sign it wid all D gary crontroversy.....What does that tell you about GAZA and gully??
Simple.....D gaza Don sign him Ba.ttyman license...Him sit dung inna room wid a group of ba.ttyman and sign a "compassionate" act weh ave "ONE LOVE" and ask for "Respect" from him towards the GAY community?? me just wah ask u from a big man to a big man perspective....weh u really tink bout dat and if you was in him shoe if you do d same......NO BIAS
KING CRAWNY AVE HIM BA.TTYMAN LICENSE NOW
-- Edited by Mafo on Friday 8th of October 2010 08:02:36 PM
MI AGO SI WEH DI FUQ SOME UNNO AGO SEH SEH WEN BOWTY AND DI LICKLE DREAD WEH YUH A TALK BOUT SIGN IT...UNNO A DROP DUNG AND DEAD CUZ YOU WON'T BELEIVE...BUSY A MI ARTISE BUT A GARY HIM SING BOUT SUH SIGNING ONE PAPER BETTA THAN SINGING LOVE TUNE TO A MAN