Topic: SEAN PAUL-ALL NIGHT LONG(lyrics)

SEAN PAUL-ALL NIGHT LONG(lyrics)

Girl if I neva tell you
We gonna spend all night long
Give you well strong, on and on
Girl it's hard

When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight
Me tell you this
When you turn me on
With the sexy and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight

Mi a tell you
From the first time when mi and har touch skin to skin
A di whole night we spend inna di rockin cabin
Hardcore lovin weh mi haffi rock and put in
Rememba girl start sing
Mi a tell you, you are a di sweetest ting
Fi know seh dat mi a di king
A mi know mi have mi queen, aint no separating
It's a usual ting
And it's a natural ting
Let mi tell you bout sexual healin
Hey baby girl

When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight
Me tell you this
When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight

Mi a tell you it no matta if the whole world a come to a end
Girl you and me make up inna mi mind fi defend
Spend TLC time mi nah fi pretend
Girl you make a perfect ten
Becah mi haffi love how you a hold it gal you turn like a gem
You are di real real ting comin' like mi best friend
Even though mi haffi leff yuh more time now and then
Still comin home back again
Mi a tell you this

When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight
Me tell you this
When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight

Verse 3:
Becah she gimme di re-re-release of my mind at ease
Anytime mi step up inna di lovin increase
She a more long tight and di sittin it a scream
She haffi bawl out and mek please
Because mi just a bend bend up har body and a knock up pon har knees
Anytime mi put it on unda the guiness and jeans
She hold mi drumstick
And mi push up har case
You haffi memba no women like this
Mi tell you this

When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight
Me tell you this
When you turn me on
With the sexy shape and form
If you and me stay the whole night
I aint puttin up a fight