how u meannnnnnnnnnnnnn !!!!! Meat fi eat !!!! rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Nuff a unu man a swipe di whole a di ting an a front like u aint doin sh!t ! Meat fi eattttttttt !!!!
MZJ A SO SHE STAY WHEN ITS ANYTHING BOUT EAT PUM PUM SHE DAH 1ST FI SEH SMTN BUT AS A WOMAN SEH SMTN BOUT SHINE A RIFLE SHE DAH 1ST A SEH IT WRONG
Krysis mi just nuh believe seh ppl fi advertize dem ting so like di ppl dem waa we c ova di last few days..... that being said.... to each their own it's just something i choose not to indulge in ....... unless of course i am on the receiving end!
SO YOU POSTING THIS IS NOT THE SAME AS ADVERTISING??
Chams u a chat deh so caa nuff man love get dem hood suck an nuh nyam pusci i only know a few women who nuh enjoy a good clit lickin an mi proud fi seh mi a nuh one a dem ! Krysis
-- Edited by *Glama* (Mzja Dj) on Thursday 30th of September 2010 04:02:59 PM
No Kry....read between the lines...she likes being pleasured but only returns the favor in certain ways!!!
KrYsIs (Radio Mod) wrote:
*Glama* (Mzja Dj) wrote:
SO YOU POSTING THIS IS NOT THE SAME AS ADVERTISING??
Chams u a chat deh so caa nuff man love get dem hood suck an nuh nyam pusci i only know a few women who nuh enjoy a good clit lickin an mi proud fi seh mi a nuh one a dem ! Krysis
-- Edited by *Glama* (Mzja Dj) on Thursday 30th of September 2010 04:02:59 PM
APPLES NUH HAVE NTN FI SEH BOUT THAT NOW?? YOU POSTING IS THE SAME AS ADVERTISING IT MAY BE AN INDIRECT ADVERTISEMENT BUT ITS TILL ADVERTISING LIKE U SAID 2EACH HIS OWN SO LEFF THE WOMAN DEM DAT WANT CLEAN RIFLE ALONE!!!