Topic: MINE WERE YOU PISS LMFAOOOO MAD PREEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Posts: 168

MINE WERE YOU PISS LMFAOOOO MAD PREEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

A little old lady is walking down King Street dragging two large plastic
garbage bags behind her. One of the bags rips, and every once in a while a 0
bill falls out onto the sidewalk.

Noticing this, a policeman stops her, and says, "Hey missis, yu doan
see money a fall outta yu bag dem?"

"Lawd mi Gawd!" says the little old lady. "Mi have fi go
back an fin' dem!" Tenks fi telling mi."

"Hold dung! Not so fast," says the cop.
"Is whey yu get di money from? Is steal it yu steal it?"?

"Oh, no sah", says the little old lady. "You see, fi mi
back yard a right next to the stadium parking lot. Any time a match a gwaan,
whole heap a fans dem come and peepee t'rough di fence inna mi yard. So, mi
tan behind the fence wid di hedge clippers dem. Any time smaddy stick 'im
ting through de fence, mi bawl out,"One hundred dollar or it a come
aff!"

"Well, dat sound fair" laughs the cop.
"Gwaan yu ways and good luck! Oh, by de way, is what inna de other
bag?"

"Well, you know sah, is not everybody pay.."

★♫★♫ LaZy J ★♫★♫
Posts: 2327
rl