Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
6 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
VYBZ KARTEL-NO LIE(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
VYBZ KARTEL-NO LIE(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
17:54 08/31 2010
VYBZ KARTEL-NO LIE(lyrics)
Permalink
Gal you hot(mmm) you real hot(mm)
When you wine mi pree dat
Bend your back baby you nina(weh yuh seh)
Bend you back baby you nina oh
Gal a chat you devil pree dat
You a diva she a idiot
You a princess dem a street rat baby
You a diva she a idiot
No lie gyal when me see you wine (OH)
Baby you mash up mi mind
Love it when you wine fast and when you wine (slow)
Baby me waan put a ring pon you
Me know you a wine from time,long time
Baby you do the likkle ting dem mi like fi see
Mi time fi you tun inna mi wife fi see
Click Nike scissors and wine me see
Gal come fi di bicycle ride easy
And weh you sit down inna saggle take time easy
Million dolly same time me see
Wooyyyy you dont hav no spine you see
Me haffi swear to jah jah no mankind easy ahuo
No lie gyal when me see you wine (OH)
Baby you mash up mi mind
Love it when you wine fast and when you wine (slow)
Baby me waan put a ring pon you
Me know you a wine from time,long time
Baby you bright up the room every eyes a see
Bruck out pon di riddim the voice of me
Gal mek yu do it so nice fi addi
Popcaan haffi peep Notnice a pree
This swing rule and di ice a steam
Mek yuh deh pon di top of your voice a scream
Woohh mi tun up di skin
Dem say how me brown so nuh must di cream (OH)
No lie gyal when me see you wine (OH)
Baby you mash up mi mind
Love it when you wine fast and when you wine (slow)
Baby me waan put a ring pon you
Me know you a wine from time,long time
Gal you hot(mmm) you real hot(mm)
When you wine mi pree dat
Bend your back baby you nina(weh yuh seh)
Bend you back baby you nina oh
Gal a chat you devil pree dat
You a diva she a idiot
You a princess dem a street rat baby
You a diva she a idiot
No lie gyal when me see you wine (OH)
Baby you mash up mi mind
Love it when you wine fast and when you wine (slow)
Baby me waan put a ring pon you
Me know you a wine from time,long time
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First