Topic: FRIDAY DI 13th ------- ARCHI POEM

FRIDAY DI 13th ------- ARCHI POEM

Friday di 13th
Sum seh it wicked
Sum seh it just a day
Suh tell wi why u cut a building wit 26 floors
renaming its halfway
Sum tink a Jason
Sum seh dem yaad dem guh stay
Sum tink it dark
and cyan wait fi satadey
sum like di hype
especially in di night
today a full crescent
so hold it like a mic
not many will pass u by
So dont sit a u yaad
and let di devil mek u cry
God hates wen u tink its over
have u screaming askin, WHY
today u shuld live
not wonderin if u will die
Sum tink auspicious
Sum use it to be vicious
sum throw around di phase
like dem throw around a discus
but today mi get paid
so no need to be malicious
today mi get to eat
sum food dat is delicious
dont tink it unlucky
at least use it as an excuse
to get u extra F***ys ride
dont tink like america
one who likes to use this F***ery
makin sales in di paper
so di rich can tax ur luxury
todey is Friday di 13th
Hope all u get lucky.

Bless,

Sum use it to be vicious
sum throw around di phase
like dem throw around a discus
but today mi get paid
so no need to be malicious
madmadmuu