But wait @ comments we as 'adults' deh pon zone everyday wha di good lawd sen so wha kinda example wi a set fi the children that we have in our presence? i.e. Javon, Stewie.. etc? DAT U FI TALK BOUT !!!
so look how much things u do as a adult......so when u have "suss jr"........u mean fi tell me seh u a guh dun wid zone?.....a nuh much grown ppl pon zone inno(weh active)......17-23 a di range
Trust me Harpz u ain't the only one, FREE UP DI TOPICAL ISSUE FORUM...
back on topic: That would be a %&%*, but it true that it's better than him being out in the street all the time.. They should be monitored though and i'll be making sure my kid is when I get one. For now I don't have to worry. I'm not one of those people that's on zone all da time as Appz suggests tho...
so look how much things u do as a adult......so when u have "suss jr"........u mean fi tell me seh u a guh dun wid zone?.....a nuh much grown ppl pon zone inno(weh active)......17-23 a di range
When mi have suss jr mi nah dun wid zone per say.... mi just nah go deh ya as often caa mi ago have mi yute fi look bout....
An to reiterate on ur previous statement a nuh much grown ppl pon zone inno(weh active)......17-23 a di range..
Would u agree in saying that these afore mentioned members are the ones that are ACTIVELY helping towards the deterioration of the chat box in particular??
Would u agree that a few of these ''younger'' members have chased the older members out of the chatbox with their luu arguments?