IT HAS COME TO MY ATTENTION A LOT LATELY THAT A LOT OF OOMAN ON ZONE A GREET EACHOTHER AS I DO TINK IT IS A TING AS IT A KISS ANOTHER OOMAN AN UNU A MALE MEMBERS....
IS IT BECAUSE UNU HAVE DEM KINDA FEELINGS TOWARDS OOMAN?????
this is not a dis.... jus someting i've noticed a lot on zone, so if unu a hail mi PLEASE sen on a NOT A
its a just love madest.. the emotes ..says hi...so u cant blame the females if the emoticon kisses u .......stop being a female hater
how can i be a female hater dat means mi hate miself nah kev mi luv hood an mi nah inna deh ooman dem a kiss, if a man do a man so unu cus seh him a b.atty man, other ooman can do as dem please to other ooman but mi nah inna deh kiss up ting pon a gyal a try kiss mi............. MAN ALONE MI WAH KISS DEH I
chams read the post u'll see the point.... plus its not for dudes it seh attention ladies so nah worry yu head bout it unless yu a try tell we someting