LAST NITE MI SEE SOME FOOLCLAIM SEH DEM WASTED AND A DISS ZONE PPL AND HIM JUST HAVING A GOOD TIME......BUT CMON NOW.......IF UNDER HEAVY LIQOUR OR JUST BUN ASPLIFF.........U MEAN FI TELL MI SEH same way like how u talk RUBBISH U WILL WRITE IT??? I THINK UNU A TEK ONLINE THING TOO SERIOUS............MAN A MEK ALL RACIAL COMMENTS TOWARDS SOME PPL AND THE EXCUSE WILL BE BECAUSE HIM DID WASTED............KMFT...........NUH TELL MI CRAP
WEH UNU SEH??? IS IT POSSIBLE...............WAS HE REALLY FR@SS OR HIM JUST CHOOSE FI CHAT FUQQRY AT THE RITE OPPURTUNITY
-- Edited by gamepun ( Mod ) on Friday 16th of July 2010 08:39:56 AM
They can be... but I think most of the time people finding excuses or just trying to look cool. It's basically like on zone when someone says something wrong and it gets a screenshot and posted, then they claim someone hacked there account or it's photoshopped.
hmm u rite inno nokist............but mi just a reason wid a fren bout it and him seh it is possible,but the liqour or weed just make u say what is left unsaid
........if him seh him fra$$ or wasted....in order fi me believe dat him affi push out di evidence seh him fr@$$ otherwise...a fuqry him do.....and then agen....fuq dat no excuse him nuh have!!!
hmm u rite inno nokist............but mi just a reason wid a fren bout it and him seh it is possible,but the liqour or weed just make u say what is left unsaid
Weed shouldn't be a cause of that, they giving it a bad name if they using it as an excuse, if it is a cause they are smoking some bad weed or are just looking for trouble... i've smoked before and friends of mine have smoked and gone online, we don't go around cussing people or any of that... I don't know about alchohol... but i've had normal convo's with friends when they've been drunk lol. So i guess it's just the person.
I DON'T THINK HIM TYPE WATEVER HIM TYPE BCOZ HIM F****, WEN A MAN F**** HIM WILL SPEAK HIM MIND YEA BUT TYPING IT IS A DIFFERENT TING IT ONLY SHOW SEH U SENSIBLE ENUF FI UNDERSTAND WAT U WAS DOING....BUT WHO WAS IT & WAT DID HE SAY???? BADANG!!!
Pun how u nuh call name ...dont worry...... mi a call name TOPSHOTTA ( a mod) SAID ME RACIST THINGS..... And mi nuh rate him again... Mi neva diss him
-- Edited by Kelia on Friday 16th of July 2010 10:17:00 AM
NEVER RESPECTED HIM TO BEGIN WITH-----YES IM THE OTHER PERSON HIM DI55 Last Nite Man tell Mi bout Mi mother i didnt even provoke him nor call him name him just randomly di55 mi....Nuh really care still but then him go di55 the female
-- Edited by KrYsIs on Friday 16th of July 2010 11:50:02 AM