lmaoooo but wat does di gurl in di 3rd photo on di top have on thooooo???? n wtf for the second one....is di whole thing made of stocking material n wats wit the red strips..i dnt get it...she must've made that herself..tell u bout di ppl weh cyaan buy hot clothes fi a paaty not even dat goes for all di gurlz unuh need fi get some money...i think they can do dat by wlkin the streets dressed like that..ppl may think they are prostitutes or homeless people...
n all i have to say abt the fat black guy is luuuuu :/
lmaoooo but wat does di gurl in di 3rd photo on di top have on thooooo???? n wtf for the second one....is di whole thing made of stocking material n wats wit the red strips..i dnt get it...she must've made that herself..tell u bout di ppl weh cyaan buy hot clothes fi a paaty not even dat goes for all di gurlz unuh need fi get some money...i think they can do dat by wlkin the streets dressed like that..ppl may think they are prostitutes or homeless people...
n all i have to say abt the fat black guy is luuuuu :/