Topic: USED DILDOS IN TIVOLI THUG'S HOUSE

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by

RE: USED DILDOS IN TIVOLI THUG'S HOUSE

L0L STAR A LIAD FI TRU,BUT IF A RLLY SUH IT LOOK A WAY PON DEM,BUT DI MAN ALL HVE LUBE IN DEH 2 BBC..SMH

Image and video hosting by TinyPic 

Nyk
Lil S'thug
kmt star dem luv di phuckerypity

luuu rapid rapid rapid up

Image result 

BloodReign

HABLA RUPTION wrote:

THIS IS PROBABLY A NEXT STRATEGY IMPLEMENTED BY THE SECURITY FORCES TO DISCREDIT "TIVOLIANS."...THE "STAR" IS NOT A VERY CREDIBLE SOURCE, SO PLEASE DON'T BE QUICK TO BELIEVE EVERYTHING IT PUBLISHES.

man, read da %&%*Other police sources ensured THE WEEKEND STAR that the revelation is not an effort to discredit the thug. di man was a thug so you sound like you support them... actually, you sound like you support dem kinda tings sayhello

tell d polic officer weh plant him dildo inna d man dem house guh use dem pan bigga ford....cuh dem kinda stratergy dem ah use fi discredit bad man nah go work.....propoganda have unno fool dem convince....all dem ting ah war stratergy....same ting dem use against che guevera

hmm dat a gwann

silence989 wrote:

lmaolmaolmao HOMOTHUGS lmaolmaolmao

flag have the most f.ag inna the caribbean lmao  them must warm up for jail lol

mad ting!

NoKTurnaL wrote:

HABLA RUPTION wrote:

THIS IS PROBABLY A NEXT STRATEGY IMPLEMENTED BY THE SECURITY FORCES TO DISCREDIT "TIVOLIANS."...THE "STAR" IS NOT A VERY CREDIBLE SOURCE, SO PLEASE DON'T BE QUICK TO BELIEVE EVERYTHING IT PUBLISHES.

man, read da %&%*Other police sources ensured THE WEEKEND STAR that the revelation is not an effort to discredit the thug. di man was a thug so you sound like you support them... actually, you sound like you support dem kinda tings sayhello

lollollollollol them defend f.ag NoKTurnaL.. , NoKTurnaL u have remember who u are talk to , that yute is part of the f.ag team on the zone lclclc

mz más quería veterano wrote:

NoKTurnaL wrote:

HABLA RUPTION wrote:

lollollollollol them defend f.ag NoKTurnaL.. , NoKTurnaL u have remember who u are talk to , that yute is part of the f.ag team on the zone lclclc

True, such a shame pity why zone have to have such a team?? smh

blankstare.gif

BWAY........LOL MI NOT EVEN KNOW JAH KNOW CUZ MI NUH LIVE DOWN DEH N MI NEVA SEE DEM BUT.............IF SOI A LU THEM LU..!!! LOL

omg.gif jah kno

quoolie

pity

gay sh!t.

NoKTurnaL wrote:

HABLA RUPTION wrote:

DI OFFICERS DEM A DO DEM SMN YAH...SO WEN DEM LEF NUH MAN NAH GO WAH GO BK A GARDEN....CUZ DI OFFICERS DEM WAH PEOPLE DI PEOPLE DEM FI BELIEVE SEH A ***** MAN PLACE...........MI ALL HEAR SEH DI SOLDIER DEM A MEK MAN A SIDDUNG INNA MAN LAP AN A ASK DI MAN DEM IF DEM STIFF........AN IF DEM NUH STIFF, DEM HAFFI WHINE PON DI MAN DEM UNTIL DEM STIFF...........SO NUH BE TOO QUICK TO JUMP TO CONCLUSIONS...

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by