Topic: MOET SWITCH....UNNO CALL DI NEX ONE WHEY UNNO WAA CALL IT.....

MOET SWITCH....UNNO CALL DI NEX ONE WHEY UNNO WAA CALL IT.....

MOET SWITCH....UNNO CALL DI NEX ONE WHEY UNNO WAA CALL IT

81069700.jpg
FI ALL WHO NUH KNOW THIS IS PINKIE FROM BRIXTON UK
AND PINKIE DRINK MAD p**s PISS.............

PINKIE MI WAA KNOW A WHA REALLY LICK U

fluffy_girl-Jamaica%27s_next_top_model.jpg

MI NUH KNOW IF DIS A DI GOOD OLE STANDUP .... CAUSE A SO SO LEGGAZ SHE CAN GI...BUT UNNO CALL IT WHA UNNO WAA CALL IT... DIS IS FLUFFETTA

pinky

lklk no comment becuz i jus  never know some place have so many fock up lookin woman nopenope

i am not the best lookin man  and always say no woman is ugly but all i have from 2 days ago is pure ugly  ugly ugly woman inna pics  .......them cant be the type of ladies goin out to club no

if i was inna that country wtf i would never step foot outside .......wtf

u cant even put paper bag over them ladies head & fock them

bwouy feel sorry for man that breed these type of ladies drunk and laugh

**MZ French Ambassador**
weird

AH DOE KNOW(MUTA VOICE)

ahh boi crazi ass ppl