1. ROMONE / SALLY / MARSHA AND ROSIE
sigh...mi nuh tink nuh gyal tek man like dem 4 yah at all.....dem a di ORIGINAL groupie.....from dem ina teens to now mi tink Romone a touch 30.....n is tru di person write seh sally and romone have degrees...sally all have masters....mi neva hear a marsha have nuh degree....but anyway ..a tru seh all a dem **** dem one a nedda man...SALLY %$^ MARSHA BABYFADDA CARL...both SALLY, ROSIE AND ROMONE %$^ ELE but a romone alone eeditat enuf fi breed for him...their son is around 10-11 cause him suppose to a start 1st form soon....dem say neva lef u man roun MARSHA cause she will suck him weh from u.....ol nastiness......but it used to be SALLY AND ROSIE as a tag team fi di man dem til SALLY haffi tek weh harself n run go a farrin...fighten fi si she come back ina di same groupie @#%#^&...dem all used to call SALLY.....SUCKHOOD SALLY ...dwl....she used to %$^ WAYNE MARSHALL TO
1b. ...and a tru seh ROSIE cyah read n write too properly ...dunce is a understatement....mi see pon fb like ROMONE give it to har bout it ...but dem a fren ? but from long time me si seh ROMONE n ROSIE nuh too tight ...a wonda a which c**ky malice dem a keep up ?? dwl...mus be di ANACONDA !!
2. ROMONE AND SIDONIE
i just dont know how 2 gyal fi breed fi di same man n di 2 a dem a bes of fren ???? eeeh ? but a tru ELE nah gi di 2 a dem nuttin fi dem pickney ...more time ROMONE dip up unda him nastiness
3. JODY MYRIE
di myrie dem a some ghetto come uptown people who get rich offa drugs money...a dem own mainland construction ting over spanish town and a dem used to keep di party nmame special delivery....nuh too know jody files but me hear him is a wicked smaddy....one time long time me did hear seh how did a %$^ a girl ( a popular girl to but mi nah mention har name cause mi nuh too sure if its true) and when him done him mek di res a him fren dem come een an get a piece to n rape di girl...and tru dem guys deh (di myrie ) dem have dem money...dem backative strong so u cyan too retaliate....n me did hear seh him have somethin n him will %$^ u n give it to for spite.
4. SPRAGGA N KEISHA
mi attach one picta wid dem...him hardly bring har out and worse picta dem rare...dwl..u can see did despair ina har face...poor ting...more time me sarry fi har ...but a truu when me seh more time when di bun-ning a get too much she lef di pickney dem ina di house upa belgrade heights n go farrin go cool out....and a roun 5 pickeny she have fi him....she a eediat cause from me reach # 3 mi nah have no more....CAUSE BABY NAH HOLD MAN AGAIN !!
5. LADY SAW AND JON JON
mi love LADY SAW u nuh...but is a shame she cyah hold har man JOHN JON ( fi him father KING JAMMYS who was di big producer back in di day fi SHABBA, SANCHEZ all di legends dem ...anyway).....SAW n JON JON dem deh fi how long and maybe tru she cyah have kids dats y him %$^ so much gyal pon har....mi all hear seh him have young baby wah day n did gyal have "ive got your man" aplay pon har phone fi SAW ,....a use SAW song gainst har...lol