some ppl are cowards cant post inna dem name dem madda and its jus a site who cares GAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MI SEH I AM A CHEERLEADER LIKE SOME C .U. N.T WILL SAY and if i am who cares
one ting me ago ask ..how can you prove that when the person was posting the outside link that topshotta was on ? How are we sure you don't just have a personal vendetta against him and just had copied your computer screen another time when he was on and not the same time in question when the member was posting the external link? Btw sorry for asking more than one thing ..my apologies
IT SO ****ING **** UP..ZONE DUTTY RADIO POP DUNG FI DAYS CAZ BILL NEVER PAY AND WYZCO TEK A SITE AND SET IT UP SO KEVIN AND MYSELF COULDA PLAY AND THE DUTTY LINK RUN INA ZONE AND EVERYBODY DID *lo**c**t HAPPY GOOD ****IGN FRI WHEN IN YA DID DEAD LIKE THE MOD DEM DEAD HOOD AND SO APPLZ DO THE SAME FI KEEP THE RADIO UP AND GOING SEEING THATS WHAT PPL IN HERE WANTED CAZ DEM DID BORED TO DEATH AND WE DID GOOD TILL THE DEAD HOOD MOD COME A CUSS....YO ME NUH SEE THE SENSE DEM A MEK BIG DEAL OVER ONE LIKKLE ****IGN LINK CAZ ME SEE MAN HAVE SITE JUS LIKE ZONE FULL COPY VERSION AND THAT WASNT A BIG DEAL...AND HIM NUH SO HYPE WITH FI HIM SITE..SO WHY CREAT VIBES WITH ZONER DEDIDCATED MEMBERS.......****ING %&%*....THATS WHY EVERYBODY A TAKE TIME DRIFT
a dem things yah did a gwaan, this deh pon zone from ever since me join this everybody and dem mother know seh a fren thing run this, but if somebody more involve than you and yuh no want dem get power ova yuh yuh ago feel a way, dont hate, plus me rate this still me nah lie a nuff a dem fuqqery deh me see gwaan, but i have been in the chatbox quite often and no mod has ever immediately someone for posting external links a fuqqery yah chat deh so, but then again me no wah mix up plus weh yah hit out pon applezz fah at least she's doing her part by posting what she can
as a matter of fact, b0mb0hole yah go low applezz yuh hear that, a that me a mek yuh know, me not even know yuh to rahtid, yuh no have no life, gosh!!!