Topic: VERSATILE-MAMA SAY(lyrics)

VERSATILE-MAMA SAY(lyrics)

(intro)
mi nuh know weh fi expect
so from people mi dont tek check nuhh
nuff a plot and set dem trap so mi careful
weh do mi mek step
yeah

mi know a me dem waan fi stop
waan fi hear seh inna di mud mi drop
dem cyan treat mi with no plast smile
cause one thing mi nah fi got

(chorus)
mi madda tell mi sehh
nuff haters out dehh
so try nuh fi lose your wayyy
watch the frenz weh you keep
cah dem same waan come kill you inna you sleep she sayyy
read you bible and prayyy
nuh siddung and playy
work hard fi your goal and dont sell your soul nuh strayyy yeahhh

(verse 1)
mi see seh it's best when
you have more enemy and less fren
cah when your enemy dem nah get di chance
this is yes man kill weh you best fren so
try keep you enemy close
but mek sure seh watch your fren dem dem pose
cah nuff a dem waan fi tun you inna curse
and then dem come and a boase

(chorus)
mi madda tell mi sehh
nuff haters out dehh
so try nuh fi losse your wayyy
watch the frenz weh you keep
cah dem same waan come kill you inna you sleep she sayyy
read you bible and prayyy
nuh siddung and playy
work hard fi your goal and dont sell your soul nuh strayyy yeahhh

(verse 2)
from mi born a god mi trust
cah when mi pree mi seet seh man vicious
a nuff waan mi lay dung pon di dust
mi seet dem nah fi shoot nah stop mi force nuh
a so it go when you ambitious
dem a go try hold you down from di buss
but mi a go towards mi own and mi must
mek it yo mi nah give up

(chorus)
mi madda tell mi sehh
nuff haters out dehh
so try nuh fi lose your wayyy
watch the frenz weh you keep
cah dem same waan come kill you inna you sleep she sayyy
read you bible and prayyy
nuh siddung and playy
work hard fi your goal and dont sell your soul nuh strayyy yeahhh

(verse 3)
cah dem a stab it inna your back
and tek you what you got
dem wi tell lie seh you have when it a lot
you haffi stand firm and solid like a rock
and always mek sure you have god inna your pock-et
cah nuff a dem a chat and dem a plot
a wish fi you dead fi tek di spot dem waan you clap
dem woulda mind hear you get shotta and then you drop
so try watch you back and nuh you act

(chorus)
mi madda tell mi sehh

Posts: 28884