Topic: Caught in the room..............Poem (Dj Samurai)

Caught in the room..............Poem (Dj Samurai)

Weh the window.....me need to exit fast,
Before this bredda put him gun on blast,
is 3 A.M or a few minutes pass,
I would try to talk it out but me inna him girl house & she only inna 1 shorts,
The house consist of only 1 bedroom.....
Maybe i can tell him I am a Jehovah witness or me a sell broom,
**** it me better run...him no plan fi talk see him a pull him gun,
a me...Dj Samurai me life no start it caan done......
why me everytime me try gi me girl bun,
end up inna bushes or a run up and dung......
Me wonder if this happen to any other star....
last time me haffi sleep inna the girl old car....
Big woman thing me nah %$^ her again.....
That is if me survive a shot from this bredda mac 10...
She seh baby me can explain blow 2 box....
The idiot girl a try to fight back.....
Me woulda help her but me kinda busy.....
AHHHH see the window deh me gawn before me get a shot cause that no fire stone ......a no bingie...

Translation u better learn fi google....Be careful of the grave u trample..only a stupid man steps on a gun...