Topic: Ladies: Are you a screamer or moaner...Men: Which one you prefer

Ladies: Are you a screamer or moaner...Men: Which one you prefer

Was having a convo with a shorty and she told me that she is a screamer,

i told her that I prefer a moaner cause sometimes the scream can sound a little fake...

Ladies ---> Which one are you

Men --- Which one you prefer...

depends pon di girl

IF SHE LOOK GOOD---MI PREFER MOANING

IF IS A GARRSION GYAL WEH MI A FUQQ----MI WANT HAR FI SCREAM LOUD TOO

MZ J.O.P Veteran
i love both the screamer and the moaner

5stargeneral.jpgemote.img?ID=12730
Tha Flame Keepz On Burnin For Da Muzik - J.O.P MI SEH
MI PREFER DI MOANER DEM.........DI SCREAMING MASH UP U EARS........COULDA ALL KILL DI VIBES

looooool

d same question goes out 2 u guys...biggrin

girls moan fi things weh dead.................. gal fi scream when dem feel real pain uptown or downtown gal a just gal screamers them mi seh

MI A WAIT WHICH GYAL MI WANT

L~I~LP~I~M~P
depends if yah thief a piece with ppl near by

Peppa Skull!!!

@ruption...same ting mi a seh...

sometime dem scream so loud mi haffi all laugh afta dem...

It depends on how good di buddy is givin it to me whislol

nun ka take d nouse me lol

only thing me fe a hear a clapping

-- Edited by R/-|J/-| |>3|}Z on Thursday 1st of April 2010 05:14:21 AM