man seh kartel have a better chance. still and still kartel a di ring leader suh him wi get more a steven anger but him wi vex wid ryno more cuz him a falla backa kartel suh...
-- Edited by dark_law on Tuesday 2nd of March 2010 04:28:34 PM
Mi feel seh stephen will sorry fi him cause memba seh a beat-up ting did a run di ting enuh. Real ol' babylon fkry slavery vybz di man dem di a experience so mi nuh kno... hard fi tell.
fi real big ship a di best play fi ryno deh now.. but him dun diss di man dem and stephen done seh him nuh waah nuh fren from dem so it look ruff pan ryno...
NOOOOO....D MAN NAH VOICE HIM AFTA HIM WAH SHELL DUNG BIGSHIP..HIM SHOULDNT TEK PROGRAM FROM NO MAN
Normally, I don't agree with anything that you say, but I have to say that your reasoning and subsequent deduction here is spot on.
If your a big man, you shouldn't make anybody force you to do anything that might hurt you in the future. Straight.
di future is unwritten, how him kno him fi know him n kartel did o fall out. i think u shud fallow ur heart still an maybe him heart tell him fi tek program lol cuz from him deh pon di gaza him a mek money and for sum reason ppl think money is all that matters
steven seh god guide him suh him muss can forgive the yute and mek sum money cuz ryno siiiiiiiiiiiiiiiiiick pon steven riddim them. mi feel seh dem a did good fren to
he can but he won't...thats why him seh dem can't fren again....the song stephen did was an old song but wen he heard ryno & kartel diss him in their songs he made some changes to his song b4 recording it