aight

wah

dat a gwaan,from what a gwaan 2010
me wonder what come next
confuseno

BIG MISTAKE KARTEL A MEK CAH RYNO A DI BEST INNA DI GAZA CAMP....SOON KARTEL A GWAAN DJ BY HIMSELF INNA DI GAZA....LOLOL!!!!

GOOD 2 GO!!!!!!!!

L~I~LP~I~M~P
djgemini31 wrote:

'not being in keeping with the morals of the organisation'???????

G.AYZA HAVE MORALS?????LOLLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lmao i second that, ryno a real yute, me did always pree how ryno no too really upfront wid the war thing enuh, from the time when a reporter from a well known radio station did interview dem one by one, and she did run a joke bout alliance wid ryno and the man jus laugh and a hold a vibes same way, and she run the same joke wid kartel and the man flip out to brown dawg and tell the gyla one bag a sittin and almosyt did wah beat the katty, and the katty seh pon the internet seh she did a gaza fan and because a that she nah pree none a dem a again pity kartel a fookery ryno a the boss ydads dem wah kill the man jus cuz him have ambition

Peppa Skull!!!

OK

Ryno song MADD and a gully mi sey

LIES!!!!!!!!

iqk6l2.jpg

aight

rate d tune still

:boombox2: CHECK OUT MY SONGS N MI THUGZ  SONGZ AS WELL :boombox2:
dark_law wrote:

Kimahney wrote:

Bleacher Have to depend on other people to fight this War... him no Bad Fool Dat.. Big up u self Ryno

pity unnuh juss haffi find sum %$^ry fi chat seh. di man seh him a don--all him have fi do a call di shots a suh di thing set

Kartel ah dan, but him affi answer 2 "indian" dat ah di real gaza don!!

I am Legend

Born pon the gullybanks of Morroco

<A HREF="footygeeks.blogspot.com">Click here</A>

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by