Topic: ALAINE & CHINO-ME AND YOU(lyrics)

ALAINE & CHINO-ME AND YOU(lyrics)

Intro: (Chino and Alaine)

Di Genius (hahaha)

Yoooo (hey yeah-eah-eah-eah)

Mek we keep it a secret

Hell and powda house if we eva leak it

My girl.

Chorus(Chino)

Me a pree you from long long time

Hope one day you wuda be mine

Nuhbaddy nah fi know bout me and you

Nuhbaddy nah fi know bout di tings we do (baby girl)

(Alaine)

Feeling you, I know you feeling the same

Both caught up in the game.

Nuhbaddy nah fi know bout me and you

Nuhbaddy nah fi know bout di tings we do

Verse 1 (Chino)

Secret lovers,

A so we dweet

Di game we a play name hide and seek

Paparazzi dem a peep inna di jeep

Fi see weh we a do when we creep inna di street

(Alaine)

Secret lovers,

Dats what we are

Come outta di jeep mek we creep inna di car

We mek di par,

We see it inna di STAR

Dem tecky-tecky-tecky too far

Chorus (Chino and Alaine)

Verse 2 (Chino)

Well Alaine a long time mi well wah fi get you inna di link

From when mi first spot yuh inna di pink.

Nuh worry bout yuh boyfriend and weh him a go think

Buckle up and jump inna mi thing, top whip, don't trip

Me nah go tun yuh inna di house wife

Weh just cook and wash di dishes dem weh inna di sink.

Yuh gimmie dis warm feeling inside,

Mek me haffu put couple more cube a ice inna mi drink (woaaah)

Chorus (Chino and Alaine)

Bridge (Alaine)

Dis is a secret so we haffi keep

Hell and powda house if we eva leak it

Dis is a secret so we haffi keep

Hell and powda house if we eva leak it.

Dis is a secret so we haffi keep

Ey Lamp powda house if we eva leak it

Dis is a secret so we haffi keep (yeah-eah-eah-eah, yeah)

Hell and powda house...

Chorus (Chino and Alaine)

Repeat Verse One

Chorus (Chino and Alaine)