Topic: LESBIAN HOUSE ANGERS RESIDENTS

LESBIAN HOUSE ANGERS RESIDENTS

Some residents of Jackson district near Kraal, Clarendon, are upset while others are intrigued about several women, believed to be lesbians, who occupy a house in the area.

A resident contacted THE WEEKEND STAR complaining about the women who she said walked around their yard nude.

People claimed they have heard the women, who reportedly moved to the community about six months ago, moaning and groaning inside the house.

Is not like dem a hide it

THE WEEKEND STAR visited the community yesterday but nobody was apparently present at the identified house.

Residents said the house is occupied at times by at least six women. One resident said, "Is not like dem a hide it ... . A pure women live inna di house and dem up front wid it ... ."

She added, "More time yu see dem ova deh a walk naked ..., plus yu see dem all a hug up and kiss up and more time yu all hear dem ova deh like dem a have sex. It nuh look good if a did up to me alone, dem haffi fi leave."

Another resident said while nobody has confronted the women, their actions have really upset some members of the community.

But despite the anger from some residents, there are those who have no issue with the women.

"A di people dem business, me personally nuh care ... . Yu know how long me want meet dem pon di road so me can chat to dem but a pure taxi dem take or dem fren dem weh drive come pick dem up ... . Mi love dem," an excited sounding resident, 24-year-old Travis Walker, said.

Meanwhile, the Clarendon and Area 3 police said they have only heard tales of the situation.

"Well, we have heard stories but it seems it's more than that ... . If they are walking about naked, then they can be charged and if they are making other residents uncomfortable, then we will look into it," Detective Corporal Vaughn Jackson of the Area 3 police said.

24-year-old Travis Walker ah de smartest neighbour dey

no problem with lesbians.. but *****bwoy fi get bullililit

lol. lesbians fi get cumshot and ***** boys fi get gunshot

Born pon the gullybanks of Morroco

<A HREF="footygeeks.blogspot.com">Click here</A>

gal den good inna my eyes

:boombox2: CHECK OUT MY SONGS N MI THUGZ  SONGZ AS WELL :boombox2:
kill dem b****

lol,,cumshot...

If u wanna be the best, do ur best

A DEH SO MI WANT FI LIVE SO MI CAN BACK DEM UP AND GIVE DEM DI REAL THING

ALL A UNO A HYPOCRITE

hmmInteresting

***** bwoy or lesbian, di both a dem wrong. Pu$$y to pu$$y cyaa work. c**ky inna pu$$y a dat mi seh.

**MZ French Ambassador**

rosssss

hmmhmmhmm

NAKED...wink....IM OK WIT THATwhis.....BUT BAWTY MAN FIfd

https://twitter.com/#!/IAmStewieJa

da'nandi

:below:

nah promote non of them but them want some man inna dem house now fi balance di ting...lol
chi chi ting a tek ova yaard mad....some bwoy ago start dead though

sad life