Topic: MERCILESS, REPLY FROM MY MAMA (lyrics)

Posts: 5408

MERCILESS, REPLY FROM MY MAMA (lyrics)

  

got a reply from my mama
hold it
hold on mek me tek time and clear this
read it oud loud mek di whole world hear this:
dear son it's your mother ms Ettle this

I heard lots of tings so let's sekle this
first of all i hear u driving taxi
'no mum not even when duppy box me'  
these people r on yr name like parasite
i see your name on the federal website  
heard u get caught with guns and dandimite
well i'm coming ova there on the next flight  
right now my *lo** pressure is sky high
plus me cry till me eyes dem run dry  
tired fi talk to u about yr behaviour
right now u in the hands of the saviour  
anyway aunt may say how u do 
lady saw call and ask me how me do
yuh must know these people are your true friends   
charlie blacks seh u dont need no new friends   
u know police kill your friend spragga benz son
tell lie about di likle boy had gun   
plus i heard luciano got arrested
g wiz got a song I'm impressed with   
mavado got couple songs we a done di place
but right now a gaza a run di place   
glad to know dat u reading u bible  
my son we are all god's disciple
mi know seh prison neva made fi dogs   
I rather know dat u deh and not the morgue
i know u heard gun men kill ice   
and usain broke the world record twice
i hear vegas plan fi get baptized 
i hear esco stop par with leftside
and beenie and angel break up   
the whole dancehall business shake up
jamaica government ban daggering  
spice hot she a gwan with a bag a tings   
and just like u said about May Pen
no boy can tek this fi Play Pen   
i hear Zebra get charge fi rape again
Jimmy Riley beat up his girlfriend   
well your friend Nina Brown from St. Ann
sorry tell u him and both Squingy pass on
yuh likle nephew Steve Dot love to run joke   
seh mus tell u seh DO NOT DROP THE SOAP   
just to know that yuh fans dem miss u
and i am praying fi di people dat diss u   
anyway son u gwan see mi shortly
sincerely your mother miss barkley   

-- Edited by shottafiyah on Wednesday 3rd of February 2010 12:58:24 PM

Posts: 1405
respec mi link

HOLA MEDS AN MINE YUH ENUP DEAD
Posts: 10119

cool