got a reply from my mama hold it hold on mek me tek time and clear this read it oud loud mek di whole world hear this: dear son it's your mother ms Ettle this I heard lots of tings so let's sekle this first of all i hear u driving taxi 'no mum not even when duppy box me' these people r on yr name like parasite i see your name on the federal website heard u get caught with guns and dandimite well i'm coming ova there on the next flight right now my *lo** pressure is sky high plus me cry till me eyes dem run dry tired fi talk to u about yr behaviour right now u in the hands of the saviour anyway aunt may say how u do lady saw call and ask me how me do yuh must know these people are your true friends charlie blacks seh u dont need no new friends u know police kill your friend spragga benz son tell lie about di likle boy had gun plus i heard luciano got arrested g wiz got a song I'm impressed with mavado got couple songs we a done di place but right now a gaza a run di place glad to know dat u reading u bible my son we are all god's disciple mi know seh prison neva made fi dogs I rather know dat u deh and not the morgue i know u heard gun men kill ice and usain broke the world record twice i hear vegas plan fi get baptized i hear esco stop par with leftside and beenie and angel break up the whole dancehall business shake up jamaica government ban daggering spice hot she a gwan with a bag a tings and just like u said about May Pen no boy can tek this fi Play Pen i hear Zebra get charge fi rape again Jimmy Riley beat up his girlfriend well your friend Nina Brown from St. Ann sorry tell u him and both Squingy pass on yuh likle nephew Steve Dot love to run joke seh mus tell u seh DO NOT DROP THE SOAP just to know that yuh fans dem miss u and i am praying fi di people dat diss u anyway son u gwan see mi shortly sincerely your mother miss barkley
-- Edited by shottafiyah on Wednesday 3rd of February 2010 12:58:24 PM