IDK wut the helll is GOing on; oN This site... 0_o....imean...no talent. wutSoev'r. :p mi nuh feel like posting nun a of my lAte'st wrk on here, But, im ON oFFseaSoN breAk, and iM bored. soooo...Yah.
MAP.MAP.MAP-->>(left to right)-->>
ME, a RANDOM GIRL, ME, REGGIE BUSH, and(&) REGGIE BUSH again
#64 = J-goose (I play football for the CT Beavers.) #25 = Reggie Bush (New Orleans Saints) *the craziiest team* ....................................................................................................................................................................
-- Edited by J-goose productions on Friday 5th of February 2010 10:16:38 PM
because me and brainz a hustle the money so we nah post like one time andre a get fi him money and still a put on make up pon him dolly dem i dunno wa happen to 3d master so go ahead have mediazone great work lad keep it up .....how much yrs u a do dis and deh same place yute
#CMONSON GET THE **** OUTT HERE WITH THAT BULL%&%*
because me and brainz a hustle the money so we nah post like one time andre a get fi him money and still a put on make up pon him dolly dem i dunno wa happen to 3d master so go ahead have mediazone great work lad keep it up .....how much yrs u a do dis and deh same place yute
lol, dont waste yuh netkyaad yute. hope yuh making good use of yuhr $25 JMD per design down dere weh yuh nd brainless affi a share. :p..haha. -->> and hatin quiva, why'd yuh have to resize my image like that?.....talk to yuhr girlfren plz nuh kadeem. mek she behave.
#CMONSON GET THE **** OUTT HERE WITH THAT BULL%&%*
OOR.......yuh and quiva is the ugliest couple ev'r. *sigh*, ihave no idea why yuh and yuhr girlfriend even commented on my post...ignore mi nuh dadz. damn...
lol, dont waste yuh netkyaad yute. hope yuh making good use of yuhr
$25 JMD per design down dere weh yuh nd brainless affi a share. :p..haha. -->> and hatin quiva, why'd yuh have to resize my image like that?.....talk to yuhr girlfren plz nuh kadeem. mek she behave.
Yow daaawdddy..... U nuh hear the new talk... NONE SMILE.... Full time u grow up... U still that little minded J Goose... Who a design fih JMD 25 ...
U MAADD ENUH!!! (Twin o Twins Voice..)
we a pree daawwd.y.. No time fih idlers like ur self... Show me where u improve??
*sigh*... mi doe even design like dat again (leff it fi unnuh, caw ghetto yutes afii eat 2), mi a focus on my football career and movie producing....... time will tell still. ........idk why my posts always tun out in a crazii jerry springer episode....
nigga u full of ****ing excuses you come in here talkin bout you the best and ish talkin bout the rest of us aint good and %&%* and right ya now la lewis a better designer than you