Topic: IKAYA GOOD UP LYRICS

Posts: 1635

IKAYA GOOD UP LYRICS

Ikaya.jpg
TITLE: GOOD UP
WRITER: KADIAN BLAIR
ARTISTE: IKAYA
LABEL: OUTAROAD RECORDS

Tel. Conversation
Hello
How you mean by hello
My girl you nah stop tek mi man
From last night mi a look out fi him
An all now him can come
An mi see yuh number inna him phone

VERSE 1
So why you keep calling my phone
Telling me to leave you man alone
When a your man deh inna mi comfort zone
Telling me he don't wanna go back home
Gal you better clean up you mongrel life
You life style dutty, and him nuh longer a entice
Bet you didn't know i got your file here
Right now i'm about to reveal it......

CHORUS
A true mi have di got the good up good up good up good up........(rept)
Because mi know mi body good
A gal a chat because the the man whey she a mine
Inna mi hand every red cent a shub......
Good up good up (rept)
Because mi know mi body good
You man seh you too loose
And you smell like a wife fowl coob

VERSE 2
Because mi have the hips dem weh thick
An you man caan lef it
Mi Gucci fit right inna vicky secret
It took one hit, and like glue him stick
None a we nah lef... so you better face it
Cause 12 o clock inna di morning
When you claim you a rap up wid you darling
Who fa phone him a text an calling
A tell me how him want fi tear down mi walling
A true mi got the
Good up good good up (rept cho)

VERSE 3
Gal yuh seh you a di wife
Katch up inna di house wid you fake wedding ring
Wid a bag a dutty plate inna di sink
When you man did want up the good good loving
You out wid you fren dem a pose an a bling
But mi body fit gal yuh no see mi go a gym
Mi have whey fi hold di man
Because you caan hold him
The hair under arm need a shear need a trim
Only take one look a bare money him a fling
A true mi (rept cho)
REPT 1
REPT 2
REPT 3 fade.....

 
Posts: 20869
she can get it