TITLE: GOOD UP WRITER: KADIAN BLAIR ARTISTE: IKAYA LABEL: OUTAROAD RECORDS
Tel. Conversation Hello How you mean by hello My girl you nah stop tek mi man From last night mi a look out fi him An all now him can come An mi see yuh number inna him phone
VERSE 1 So why you keep calling my phone Telling me to leave you man alone When a your man deh inna mi comfort zone Telling me he don't wanna go back home Gal you better clean up you mongrel life You life style dutty, and him nuh longer a entice Bet you didn't know i got your file here Right now i'm about to reveal it......
CHORUS A true mi have di got the good up good up good up good up........(rept) Because mi know mi body good A gal a chat because the the man whey she a mine Inna mi hand every red cent a shub...... Good up good up (rept) Because mi know mi body good You man seh you too loose And you smell like a wife fowl coob
VERSE 2 Because mi have the hips dem weh thick An you man caan lef it Mi Gucci fit right inna vicky secret It took one hit, and like glue him stick None a we nah lef... so you better face it Cause 12 o clock inna di morning When you claim you a rap up wid you darling Who fa phone him a text an calling A tell me how him want fi tear down mi walling A true mi got the Good up good good up (rept cho)
VERSE 3 Gal yuh seh you a di wife Katch up inna di house wid you fake wedding ring Wid a bag a dutty plate inna di sink When you man did want up the good good loving You out wid you fren dem a pose an a bling But mi body fit gal yuh no see mi go a gym Mi have whey fi hold di man Because you caan hold him The hair under arm need a shear need a trim Only take one look a bare money him a fling A true mi (rept cho) REPT 1 REPT 2 REPT 3 fade.....