Topic: HIGHER TONE-MORE(lyrics)

HIGHER TONE-MORE(lyrics)

(intro)
ohh oh oh h ohhh ohh yeaa ayy
my baby(my baby) my girllll(my girll) oh woooohhh

(chorus)
seh she wants more and more and more
of my lovee
that's what she likes
she seh she likes it
seh she needs more and more and more
of my love
makes know sense to fight
she seh she likes it

(verse 1)
ohh
it's been a long time my dear
she miss my loving and care
the way mi collar her like teddy bear
and how my fingers a run through her hairs
seh she love how we feel yeah
seh she love the rastaman cause is so real yeah
she gimme the ting that
make mi sing seh she want a man put har the wed ring

yo full a vibes higher tone neva dead
she never deny bring her breakfast inna bed
she like how coffee it is di fish and butta and bread
hey when wi deh and wi hold a medz and ???
this love is gravitating
elevating
she get a royal feeling
yes it's must sailing  she's not bailing ooy
this love is a life and full of meaning

(chorus)
seh she wants more and more and more
of my lovee
that's what she likes
she seh she likes yeah
seh she needs more and more and more
of my love
makes know sense to fight
she seh she like it

(verse 2)
ex boy friend used a juggle dat
seh she like it di congo bongo wid di coconut
she said my lips dem sweet like a bongonut
good loving she a get it right pon di spot
yeah she tell mi seh fi start it twirl
and ?? your friend dem she gone ??
couple kiss and lips and make her hearts swirl
take her to heaven not to hell

ohh

so take it  done a not,not yeah
she nuh want di binghi stop,stop  yeah
a she want mi come back cah good loving yo she get it like dat
so mi touch her a likkle,touch her a lot
play with her kid she nuh waan mi fi stop
so  touch her a likkle touch her a lot
she loving it like that

(chorus)
seh she wants more and more and more
of my lovee
that's what she likes
she seh she likes yeah
seh she needs more and more and more
of my love
makes know sense to fight
she seh she like it